Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsem

Moje webová adresa je: http://www.renatacerna.cz.

Správce osobních údajů:

Renata Černá, se sídlem Vítězná 2267, 356 01 Sokolov
IČ: 76319172
nejsem plátce DPH
Kontaktní e-mail: foto@renatacerna.cz
(dále jen „Správce“)

zapsaného v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Sokolov.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Jaké shromažďuji osobní údaje a proč je shromažďuji

DůvodÚčelÚdajeZdroj údajůPříjemci (zpracovatelé)
Plnění smlouvyVyřízení dotazu nebo poptávkyJméno, e-mail, případně další sdělené osobní a kontaktní údajeE-mail, kontaktní formulářSubdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Plnění smlouvyVedení účetnictvíJméno a příjmení, adresa, fakturační a dodací údaje, telefon, e-mailKlientská komunikace, faktury, smlouvySubdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Oprávněný zájemKlientská péče a podpora, zasílání obchodních sděleníJméno a příjmení, e-mail, telefonKlientská komunikaceSubdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště

Při návštěvě a užívání webového rozhraní může dále docházet k získávání a ukládání některých osobních údajů prostřednictvím souborů cookies. Více o souborech cookies se dočtete níže.

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Cookies

Tento web ke svému provozu využívá technologii cookies. Cookies jsou malé soubory, který Váš prohlížeč čte nebo ukládá na Vašem koncovém zařízení (počítači, mobilu). Díky cookies je web schopen zapamatovat si Vaše volby nebo třeba obsah nákupního košíku.

Podle účelu dělíme cookies do kategorií:

  • Nezbytně nutné cookies – udržují relaci se serverem a jsou nutné třeba pro přihlašování
  • Funkční cookies – obsahují vaše volby a preference (třeba jazyk nebo nákupní košík)
  • Analytické a výkonnostní cookies – slouží například pro sledování návštěvnosti webu
  • Marketingové cookies – jsou využívány třeba sociálními sítěmi nebo cílenou reklamou

Doba platnosti cookies je maximálně 2 roky.

Zakázat nebo omezit používání cookies můžete změnou nastavení vašeho prohlížeče, avšak některé funkce webu pak nemusí fungovat správně. Nastavení cookies se u jednotlivých prohlížečů liší, více informací na odkazech:

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jak dlouho uchovávám vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pomocí výše uvedeného kontaktního e-mailu můžete uplatnit:

  • právo na výpis svých osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním údajů

Pokud nebudete s řešením Vaší žádosti spokojeni, můžete také podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Kam posílám vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

závěrečná ustanovení

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • S těmito podmínkami souhlasíte při kontaktování Správce pomocí jeho e-mailové adresy nebo kontaktního formuláře.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi zveřejní na tomto webu a zároveň ji zašle na Váš e-mail, který jste mu poskytli.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 24. 8. 2018.